Hjertestarter


AED Hjertestarter

“AED“ er den internationale betegnelse for en hjertestarter, og kaldes ofte også en defibrillator. “AED” står for “automatisk ekstern defibrillator” og er en maskine, der benyttes ved hjertestop for at genstarte hjerterytmen og fjerne hjerteflimmer.

Hjertestarteren sender elektroniske stød og impulser ind i hjertet og redder dermed liv hver eneste dag. I Danmark sker der årligt 4.000 hjertestop uden for hospitalerne, hvor man med en AED hjertestarter inden for rækkevidde hurtigt kan redde personen. 

Vær forberedt på hjertestop hos børn

Med vores vision om at opsætte en hjertestarter i hele Danmark, så alle kan få adgang til en hjertestarter inden for 2-3 minutter, tilbyder vi markedets førende produkter på et fornuftigt prisniveau.

Derudover tilbyder vi hjertestartere, der har indbyggede funktioner til behandling af børn, så det blot kræver et tryk på børneknappen, før behandlingen kan begynde. Med vores AED hjertestartere undgår du altså separate børneelektroder, der skal monteres og koster dyrebare sekunder. 

Alle kan bruge en hjertestarter

Det er så nemt at benytte en hjertestarter, at alle kan gøre det. Hvis en person falder om med hjertestop, skal du hente en hjertestarter og fjerne alt tøjet fra personens overkrop, så brystet er blottet.

Når du tænder hjertestarteren, fortæller den dig gennem hele processen, hvad du skal gøre. Den analyserer hjerterytmen og tager stilling til, om der skal stødes. Under hele forløbet bliver du altså vejledt ind til, der kommer professionel hjælp. 

Ring og hør mere

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg er du velkommen til at ringe til os på 86284900 eller skrive en mail til os på info@cardiocare.dk.

Vi står klar med vejledning og gode råd, når du skal have anskaffet en hjertestarter til hjemmet, foreningen eller virksomheden. Vi ser frem til at høre fra dig!

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere

×

Nyhedsbrev