ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

Hjertestarter

Cardiocare - eksperter i hjertestartere og tilbehør.

Hos Cardiocare finder du et stort udvalg af professionelle hjertestartere samt tilbehør til hjertestartere. Vores mangeårige ekspertise er garanti for tryghed, når du handler hos os. Vi er godkendt af lægemiddelstyrrelsen og er altid klar til at hjælpe dig videre.


Din hjertestarter kan redde livet for en person med hjertestop

Hver dag, året rundt, rammes en person af hjertestop. Halvdelen af alle hjertestop sker udenfor, eller i ikke umiddelbar nærhed af et hospital. Derfor hjælper vores hjertestartere hver dag med at redde liv. Det er nemlig bevist, at jo mere udbredt hjertestartere er i både det offentlige- og private rum. Jo større chance er der for at redde livet på den person, der får det næste hjertestop. Når en person falder om med hjertestop, så starter tiden. Jo hurtigere personen får hjælp af en hjertestarter, jo større er chancerne for at redde personens liv.

En hjertestarter hjælper ikke kun din arbejdsplads, boligforening eller din sportsklub. Men alle i det offentlige rum, der skal hjælpe en person med hjertestop. 

På årsplan rammes omkring 5400 mennesker af hjertestop uden for hospitalet i Danmark. Det svarer til ca. 15 mennesker i døgnet. De fleste vil få varige skader eller dø, hvis ikke de får hjælp inden for ca. 10 minutter. Så hurtig hjælp er altafgørende

Derfor kan en hjertestarter inden for rækkevidde være afgørende for en persons overlevelse. I dag er der placeret over 20.500 hjertestartere i hele Danmark, som kan bruges af vidner til hjertestop. Som du kan se har vi hjertestartere til mange forskellige priser.

Hvad er en hjertestarter?

En hjertestarter er en maskine, som gennem brystet, leverer et elektrisk stød til hjertet. En hjertestarter går også under navnet AED, AED står for Automated external defibrillator. Hvis hjertets normale rytme forstryrres, ved eksempelvis hjerteflimmer eller hjertestop så analyserer hjertestarteren hjertets rytme - og om nødvendigt, give livreddende stød, så rytmen normaliseres eller hjertet begynder at slå igen.

En hjertestarter er et avanceret men yderst brugervenligt udstyr og redder mange liv hver evig eneste dag.

Hvad koster en hjertestarter?

Vi sælger hjertestartere til priser fra cirka 8.000 kroner til cirka 18.000 kr. Forskellene i priser afspejler design og funktionalitet, men uanset pris kan alle hjertestarterne det samme: Nemlig redde livet hos en person, der er ramt af hjertestop. Uanset hvordan man vender og drejer den, så er prisen for en AED hjertestarter lavere end et menneskeliv.

Hvordan bruger man en hjertestarter?

En hjertestarter er specielt designet til at blive anvendt af alle, og man kan ikke begå fejl. Hjertestarteren har også en stemmeguide til dig, den vil fortælle dig, hvad du skal gøre, når du står med en person, der oplever et hjertestop.

Så snart hjertestarteren er tændt vil den fortælle dig, hvad du skal gøre. Den vil guide dig igennem hele processen indtil der kommer professionel hjælp. Du får at vide, hvornår det er tid til at give hjertemassage og hvornår du skal give kunstigt åndedræt. Hjertestarteren fortæller dig også, hvor og hvornår du skal placere elektroderne på patienten. Derfor er vores klare overbevisning, at alle kan benytte en AED hjertestarter. Moderne hjertestartere er nemlig yderst intelligente og guider dig nemt og sikkert igennem brugen.

Hvilken hjertestarter er bedst i test?

Alle hjertestartere gør en forskel og kan redde liv uanset hvilken pris. Men nogle passer bedre ind i et stationært hjertestarterskab i virksomheden, mens andre er udformet sådan, at du nemt kan tage maskinen i hånden og løbe afsted med den. Der er også forskelle på hvor nemt det er at hjertestarte børn, nogle af maskinerne har en decideret 'børne-knap' så stødene bliver tilpasset et barns fysik. Prisforskelle er der også.

Hvor skal hjertestarteren placeres? 

Når du har anskaffet dig en hjertestarter, skal du også finde den bedste placering. Hos Cardiocare anbefaler vi at placeringen for en hjertestarter, er et sted, som er tilgængeligt for alle. Der skal være hurtig og nem adgang til hjertestarterskabet. Hvis du vil give naboer og andre adgang til hjertestarteren døgnet rundt, så sæt den op i et hjerterstarterskab udenfor. Skabet til hjertestarteren kan overvåges og give dig automatisk besked, når nogen anvender hjertestarteren. Så med en udendørs hjertestarter løsning kan man redde liv døgnet rundt.

Registrer din nye hjertestarter hos Trygfonden.

Når du har anskaffet dig en AED hjertestarter, anbefaler vi altid, at du får hjertestarteren registreret hos Trygfonden. Det gøres nemt på www.hjertestarter.dk. Så bliver din nye hjertestarter nemlig registreret på hjertestarter-kortet, samt i den af Trygfonden udviklede app, hjertestart. Din hjertestarter vil også blive tilgængelig for 1-1-2, så de ved, at du har en hjertestarter. På den måde kan det være lige præcis din hjertestarter, der redder det næste liv, når der er behov for det.

Er du i tvivl om hvilken hjertestarter løsning, der er den bedste for dig?

Cardiocare har udviklet en hjertestarterguide med vores hjertestarter guide, kan du nemt, ved at besvare på få spørgsmål, finde den hjertestarter løsning der passer bedst til dine behov. Du finder vores hjertestarter guide her. Vores konsulenter hjælper dig naturligvis også gerne med at finde den helt rigtige løsning. Vores hjertestarter konsulenter sidder klar på telefon +45 86 28 24 00