ekskl. moms. inkl. moms.
AED UltraTrainer fra Prestan  hjertestartertraener
AED UltraTrainer fra Prestan  hjertestartertraener
PRESTAN™ | Hjertestarter - AED...
PRESTAN™ | Hjertestarter - AED...
PRESTAN™ | Hjertestarter - AED...
PRESTAN™ | Hjertestarter - AED...
PRESTAN™ | Hjertestarter - AED...
PRESTAN™ | Hjertestarter - AED...
PRESTAN™ | Hjertestarter - AED...
PRESTAN™ | Hjertestarter - AED...

PRESTAN™ | Hjertestarter - AED UltraTrainer™ - Single eller 4-pak

PP-AEDUT
1.620,00 kr.
1.296,00 kr. ekskl. moms. 1.620,00 kr. inkl. moms.
Inkl. moms

PRESTAN™ UltraTrainer™ AED

Købes som 1 stk. eller 4 stk

Leveres klar til brug inkl.:

1-4 x UltraTrainer™ AED

1-4 x Multielektroder - Voksen/Barn

3-12 x C Alkaline-batterier

1-4 x Lille Bæretaske til AED

1 x Stor Bæretaske v/ 4-pak

1 x Brugermanual 

Udstyret med en tydelig Dansk stemmeguide og mulighed for at skifte til Engelsk tale v.h.a en enkelt knap.

Antal

Test din PRESTAN™ | Hjertestarter – AED UltraTrainer™ på en dukke

Med PRESTAN AED UltraTrainer får du og dine kursister en enormt virkelighedstro kursusoplevelse med en hjertestarter. Specielt udviklet til træning kan denne hjertestater nemlig håndteres af både børn og voksne, der lærer at benytte en hjertestarter. Vi tilbyder specielle dukker til din hjertestarter træning, så dine kursister kan få praktisk erfaring og selvtillid i brugen af en AED hjertestarter.  Cardiocare fører et stort sortiment af forskellige hjertestarter trænere. 

Fordelene ved praktisk træning

Ved at være praktisk og fysisk engagerede i træningen øges udbyttet og effektiviteten af kurset for deltagerne. Ved denne metode forbedrer kursisterne deres egne evner og giver dem tryghed i forbindelse med brugen af hjertestarter og kursisterne bliver i stand til at vurdere en nødsituation samt udføre korrekt Hjerte- Lunge Redning.

Til dette formål kan vores træningsdukker fra PRESTAN og BRAYDEN også benyttes. Cardiocare Scandinavia benytter godkendte og erfarne undervisere og underviser over hele landet. 

Ring og hør mere

Vi giver med glæde vores anbefalinger til valget af kursusudstyr, og kan også give dig et uforpligtende tilbud til dine behov.

Du kan også melde dig på et af vores egne kurser, hvor vores højtuddannede og erfarne førstehjælpsundervisere underviser dig i livreddende hjælp samt praktisk anvendelse af en hjertestarter.

Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du altid velkommen til at skrive til os på info@cardiocare.dk eller ringe på tlf. 86 28 49 00. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Yderligere info

Denne kompakte UltraTrainer™ AED giver enhver kursuselev en naturtro oplevelse med multielektroder, der mærker, når de placeres. De kan bruges over 100 gange før udskift.

Som instruktør kan du justere din undervisning med muligheder for at tænde eller slukke for metronom og/eller talefunktioner. Med en unik børneknap og et slidstærkt design er UltraTrainer™ bygget for at vare.

Vi er glade for at kunne tilbyde vores nyeste samt mest letvægtige AED Træner til vores instruktører i Danmark! Med en UltraTrainer™ AED fra Cardiocare, kan du nemt tilpasse førstehjælpskurset efter dine behov. Hvad end du underviser i førstehjælp på voksne, børn eller babyer. Der medfølger 3 års garanti, til dette prisvenlige værktøj, med al den kvalitet og realisme, som du kan forvente.

Varenr. 1 stk: PP-AEDUT-110

Varenr. 4 stk: PP-AEDUT-410

Samlet vægt: 0,55 kg/3,63 kg.

Antal
1 Stk
4 Stk.
PRODUCENT
PRESTAN

Her kan du downloade en engelsk manual i PDF-format.

Her kan du downloade et engelsk produktblad i PDF-format.

Her kan du downloade en engelsk guide til valg af hjertestarter.

Du vil eventuelt også synes om

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere

×

Nyhedsbrev