Cardiocare indgår spændende samarbejde med Sparekassen Danmark
Cardiocare og Sparekassen Danmark arbejder sammen om at forbedre sikkerheden med hjertestartere og førstehjælpskurser. Læs mere om dette spændende initiativ!
Floodsax eller sandsække som sikkerhed mod oversvømmelse
Sandsække kan virke som en billig oversvømmelsesbarriere for at holde oversvømmelsesvandet ude af hjem og virksomheder, men sandsække er miljømæssigt uforsvarlige, og det er en besværlig og hård opgave at håndtere dem, hvilket kræver meget tid og indsats.
Er Du Forberedt på Det Nye År? Tips til at Skabe Sikkerhed og Tryghed
Det nye år står for døren, og med det, kommer en hel verden af muligheder, udfordringer og oplevelser. Men har du gjort dig klar til det?
Førstehjælp i folkeskolen - kontakt Cardiocare
Cardiocare underviser i førstehjælp i landets folkeskoler. Vi har instruktørerne og ekspertisen til at hjælpe skolen med alderssvarende undervisning i førstehjælp. Hvis du har brug for hjælp og rådgivning omkring førstehjælps-undervisning på jeres skole, så kontakt endelig Cardiocare. Vi finder en løsning til dine skolebørn.
Bevar Ukraine henter 300.000 mundbind hos Cardiocare
Organisationen 'BUOEDK.ORG' afhentede fredag 304.000 3-lags mundbind hos Cardiocare for at køre dem til Ukraine.
Aldrig været bedre: Vi er gode til at genoplive folk med hjertestop
Danskerne redder liv, og vi har aldrig været bedre til det. Førhen var vi blandt de dårligste til at genoplive folk med hjerstestop. Men nu ligger vi blandt de bedste.
Bør alle fodboldklubber have en hjertestarter
Briterne har indkøbt hjertestartere til fodboldklubberne i stor stil efter Christian Eriksens hjertestop. Bør vi overveje det samme i danske fodboldklubber?
Er du forberedt ved et hjertestop?
Flere og flere virksomheder anskaffer hjertestartere for at gøre medarbejdere og kunder trygge. Men uddannelse og vedligehold er lige så vigtig som hjertestarteren. Med cirka 34.000 registrerede hjertestartere placeret rundt omkring i landet er Danmark et af de førende lande i Europa, når det gælder udbredelse af hjertestartere. Læs artiklen fra Businessreview her
Hvor skal jeg placere min hjertestarter?
Henover de seneste år er flere virksomheder, skoler og private begyndt at investere i hjertestartere. Det er en utrolig afgørende udvikling, og positivt at se, at så mange tager ansvar. En af de første spørgsmål, der melder sig, når man har købt en hjertestarter, er, hvor den skal placeres. Hvor er et godt sted til placering af sin hjertestarter, og hvor tilgængelige skal de være? Det vil Cardiocare gerne gøre dig klogere på.
Hvad koster en hjertestarter?
Som udgangspunkt kan du forvente, at prisen på en hjertestarter ligger et sted mellem 8.000-20.000 kroner inklusiv moms. Vores hjertestartere er alle af høj kvalitet, så uanset hvilken hjertestarter du vælger, går du ikke på kompromis med kvaliteten. Det, du bør overveje, når du skal vælge en hjertestarter, er:
Hvordan vedligeholder jeg bedst min hjertestarter?
Hjertestartere er til for at redde liv hele året, og derfor er det vigtigt, at du vedligeholder din hjertestarter. Hvis ikke du sørger for at vedligeholde din hjertestarter, kan du risikere, at den ikke fungerer optimalt. Der er forbundet en del falsk tryghed med hjertestartere, hvis ikke man sørger for at vedligeholde hjertestarteren rigtigt. Læs med og få tips til, hvordan du kan sikre at din hjertestarter altid er klar til at redde liv.
Hvordan bruger jeg en hjertestarter?
Hvert år bliver godt 5.200 danskere ramt af hjertestop uden for landets hospitaler. Det svarer til ca. 15 danskere hver dag. Hvert sekund tæller, hvis man rammes af hjertestop, og derfor er det vigtigt, at man hurtigt får hjælp. Hjertestartere kan redde liv, men ved du, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude? I dette blogindlæg kan du blive klogere på, hvad du skal gøre, hvis en person rammes af hjertestop, og hvordan du bruger en hjertestarter.