ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot
Hvad koster en hjertestarter?

Prisen på en hjertestarter kan variere, alt efter hvilken type hjertestarter du køber. Der er forskel på hjertestartere, og det er derfor vigtigt, at du undersøger de forskellige typer og får afdækket, hvad dit behov er, der hvor hjertestarteren skal stå. Placeringen(Link til blog om placering) af din hjertestarter kan også være med til at afgøre prisen. Skal den stå indendørs eller udendørs? Hvis den skal stå udendørs, kræver det eksempelvis et speciallavet skab, som hjertestarteren kan opbevares i. Hvis du ønsker mere information om, hvordan du skal placere din hjertestarter, kan du læse vores indlæg om netop dette på vores blogside.(https://cardiocare.dk/module/ph_simpleblog/category?sb_category=nyheder)

 

Som udgangspunkt kan du forvente, at prisen på en hjertestarter ligger et sted mellem 8.000-20.000 kroner inklusiv moms. Vores hjertestartere er alle af høj kvalitet, så uanset hvilken hjertestarter du vælger, går du ikke på kompromis med kvaliteten. Det, du bør overveje, når du skal vælge en hjertestarter, er:

 

-       Hvad er dit budget?

-       Hvor skal den placeres - indendørs eller udendørs?

-       Hvilke tekniske specifikationer skal den have?

 

Pris inklusiv serviceaftale på din hjertestarte

Prisen på en hjertestarter er desuden afhængig af, hvilke tilvalg du vælger i forbindelse med købet af din hjertestarter. Hvis du vil give din hjertestarter de bedste forudsætninger for at redde liv, anbefaler vi at tegne en serviceaftale.(https://cardiocare.dk/content/56-serviceaftale) Vi tilbyder hos Cardiocare at tegne en forsikring sammen med din hjertestarter, når du køber den hos os. Når du indgår en serviceaftale, er der også mulighed for at vælge forskellige prisniveauer, og derved kan man sige, at prisen på din hjertestarter kan svinge mellem yderligere 1.000-2.500 kroner årligt alt efter din serviceaftale.

 

Hos CardioCare kan vi konstatere, at der er flere og flere hjertestartere rundt omkring i Danmark, men desværre kan vi også se, at langt fra alle hjertestartere bliver vedligeholdt, som de bør. Dermed er der en risiko for, at man ikke kan udføre den nødstedte hjælp, når uheldet er ude, hvilket vi selvfølgelig ikke ønsker. Derfor tilbyder vi serviceaftaler i forskellige prisklasser, så alle kan være med. På den måde bliver din hjertestarter tjekket jævnligt, så du hele tiden er garanteret, at den er sikker og fungerer, som den skal. Det kan være alt fra manglende dele til et dødt batteri, der kan afgøre liv.

Løbende overvågning

Vores hjertestartere fra Mindray har mulighed for opkobling til internettet med 4G og 5G forbindelse. Det betyder, at man kan overvåge sin hjertestarter 24 timer i døgnet. Hvis ikke du tilkøber en serviceaftale til din hjertestarter, kan du med overvågning hele tiden se status på din hjertestarter. Hvis der opstår problemer, som gør at hjertestarteren er ude af funktion, får du altså direkte besked, så du har mulighed for at reagere med det samme.

Rabat på hjertestarter 

Såfremt din hjertestarter mangler nye elektroder, er det muligt at få refunderet udgifter(https://hjertestarter.dk/harenhjertestarter/faa-hjaelp-til-hjertestarter) i forbindelse med brug af private hjertestartere. På den måde kan du spare lidt på prisen ift. vedligeholdelse. Det er en aftale, som regionerne er blevet enige om. Aftaler gælder for alle ejere af hjertestartere, som har en registreret hjertestarter i Hjertestarter-Netværket, og som har en hjertestarter, der er anvendt efter henvisning fra 112 centralvagten.

Har du yderligere spørgsmål til prisen på din hjertestarter?

Du har altid mulighed for at få gratis råd og vejledning hos os på telefon +45 8628 4900 eller på mail [email protected].