ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot
Hvordan overvåger du bedst din hjertestarter?

Det er blevet muligt at overvåge din hjertestarter med Internet of Things-teknologi. Du kan altså overvåge din hjertestarter i døgndrift, hvis den er udstyret med WiFi eller 4G data. Du kan dermed være sikker på, at din hjertestarter altid er klar til at redde liv, hvis uheldet skulle være ude. Der er en stor følelse af sikkerhed forbundet med hjertestartere, som har overvågning, da du vil blive opdateret på, hvis den er ude af drift. Med overvågning af hjertestartere kan altså sikre dig, at din hjertestarter altid er klar til brug og funktionsdygtig. Med digital overvågning af din hjertestarter skal du ikke længere bekymre dig om, hvis du glemmer at føre tilsyn med din hjertestarter, da det hele foregår digitalt. 

Hvilke hjertestartere har overvågning? 

Hjertestarterne fra Mindray BeneHeart model C1 og C2  har dataovervågning implementeret. Måden de differentierer sig på, er graden af automation, om de har chokknap og farveskærm, samt hvilket netværk de kan tilkobles.

 

Mindray Beneheart hjertestartere

(Egen tilvirkning inspireret af https://www.mindray.com/en/aed/BeneHeart_C_Series.html)

Forskellen på semi-automatisk og automatisk er, om hjertestarteren automatisk giver et stød eller ej. Hjertestartere som er semi-automatiske har en knap, som redderen kan trykke på, hvis det er nødvendigt med et stød. Redningsmanden har altså en lidt større kontrol over, hvornår stødet gives, da vedkommende selv skal trykke på knappen. Hvorimod en automatisk hjertestarter selv automatisk afgiver et stød, når elektroderne er påført patienten, og det er nødvendigt. Ved brug af automatiske hjertestartere har redningsmanden ikke til opgave at trykke på en knap, men sørge for at ingen rører ved patienten - hvilket i øvrigt også gælder ved at semi-automatisk hjertestarter. 

Derudover giver den nyeste serie af hjertestarterskabe fra mærket ROTAID også mulighed for at overvåge hjertestarteren. ROTAID™ 24/7  er den nyeste serie af hjertestarterskabe, og er det nyeste og mest avancerede hjertestarterskab til konstant fjernovervågning af din hjertestarter. Du får besked via SMS og e-mail ved åbning og udtagning af hjertestarteren, og samtidig alarmeres du, hvis der vises fejlmeldinger på hjertestarteren, og den trænger til et eftersyn. Ved at ethvert vedligeholdelsesbehov overføres automatisk, behøver du ikke tjekke op med flere fysiske besøg. ROTAID overvåger din hjertestarter 24/7, og det er dermed med til at maksimere chancerne for at redde liv. Hvis du allerede har et ROTAID SOLID PLUS-skab, kan du tilkøbe et opgraderingsmodul , så det kan fjernovervåges. Hvis du ønsker den optimale sikkerhed, bør du overveje at købe de produkter, som har dataovervågning implementeret.

Fleksible netværksløsninger 

Mindray BeneHeart-modellerne C1 og C2 kan enten kobles på WiFi eller forbindes med 4G. Når hjertestarteren kobles på WiFi via en router, bør du være opmærksom på, at routeren er placeret inden for rækkevidde, og hvilken hastighed din internetudbyder tilbyder. 4G er landsdækkende og sikrer dig, at du altid har en hurtig dataforbindelse. Forskellen på de to er, at du med WiFi skal være koblet på en router, hvorimod produkterne med 4G har deres egne mobile internetforbindelser. WiFi og 4G bruges til at oprette forbindelse til AED-Alert™ 2.0 environments software, som bruges til fjernovervågning af hjertestarteren.

Hvordan fungerer dataovervågningen? 

Hjertestartere med dataovervågning er alle forbundet med AED-Alert™ 2.0. Teknologien er en hurtig og effektiv måde at fjernadministrere og centralisere styringen af hjertestarterne på. Gennem avanceret IoT-teknologi erstattes den manuelle inspektion med automatisk selvtest, hvilket reducerer de løbende administrations- og vedligeholdelsesomkostninger. AED-Alert™ 2.0 giver dig automatisk påmindelser og beskeder, hvis din hjertestarters status ændrer sig. Det kan for eksempel være, hvis din hjertestarter mangler batteri, elektroderne trænger til udskiftning, eller at hjertestarteren af en eller anden grund ikke er funktionsdygtig. Ved at hjertestarteren overvåges elektronisk fireogtyve timer i døgnet, kan du altid kan være sikker på, at fejlene bliver opdaget og udbedret i tide, så hjertestarteren er klar til brug, hvilket jo er afgørende i livreddende situationer. AED-Alert™ 2.0 opfylder desuden fuldt ud EU's generelle data beskyttelsesforordning (GDPR).

Rotaid 24/7 overvågninsskab i drift

Har du brug for hjælp? 

Hos Cardiocare tilbyder vi montering og installation af dit hjertestarterskab. På kan måde kan du sikre dig, at hjertestarterskabet er helt korrekt opsat. Kontakt os på tlf. 86 28 49 00 eller skriv en mail til [email protected]. Vi står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål vedrørende produkterne.