ekskl. moms. inkl. moms.

FØRSTEHJÆLP FOREDRAG

Vi dækker hele landet

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 86 28 49 00

Demonstration af Hjertestarter

Foredrag, 1,5 time

Indhold:

  • Førstehjælpens 4 hovedpunkter

  • Bevidsthedstilstand

  • Demonstrering af Basal Genoplivning

  • Demonstration i brug af Hjertestarter

Formål:

Afhold et foredrag om genoplivning og hjertestarter, som har til formål at sætte medarbejderne eller borgerne i stand til at afhente en hjertestarter og få en forståelse af, hvorfor en hjertestarter er så vigtig. Vores førstehjælpsinstruktør demonstrerer maskinen så I får afmystificeret en hjertestarter.

Kurset henvender sig til virksomheder, foreninger eller institutioner, hvor man har et ønske om, at medarbejderne er i stand til at yde førstehjælp i forbindelse med nødsituationer eller uventede hændelser.


Får du et kursusbevis?

Der udstedes ikke et førstehjælpsbevis, da det er et foredrag.

Bemærkninger:

Til foredraget kan der deltage så mange, som I ønsker. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i foredraget. Deltagerne får som udgangspunkt ikke mulighed for at øve med genoplivningsdukker og hjertestarter, men spørgsmål kan stilles ved håndsoprækning.

Byg selv foredrag

Sammensæt selv dit foredrag

Indhold:

  • Førstehjælpens 4 hovedpunkter

  • Bevidsthedstilstand

  • Demonstrering af Basal Genoplivning

  • Demonstration i brug af Hjertestarter

Varighed og indhold:

Foredraget skal handle om førstehjælp og har til formål at oplyse og informere alle deltagere om f.eks. kriser, nødsituationer, livredning og genoplivning. Programmet for foredraget bliver udviklet af Cardiocare med udgangspunkt i retningslinjer fra Dansk Førstehjælpsråd. Foredraget varetages af vores egen instruktør, der er uddannet og godkendt af Dansk Førstehjælpsråd og FSFI.

Foredragets varighed er valgfrit, men det afholdes på én dag.

Foredragsholderen er en uddannet førstehjælpsinstruktør, og temaet kunne være førstehjælp til børn, sikkerhed på arbejdspladsen, hverdagens skader i daginstitutionen eller foreningen osv. Vi sammensætter et spændende foredrag med indhold efter jeres ønsker. I vælger temaet og indhold, eller vi kommer med et forslag til emner.

Får du et kursusbevis?

Der udstedes ikke kompetencegivende bevis godkendt af Dansk Førstehjælpsråd, da det er et foredrag.

Bemærkninger:

Til foredraget kan der deltage så mange, som I ønsker. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i foredraget. Deltagerne får ikke mulighed for at øve med genoplivningsdukker og hjertestarter, men spørgsmål kan stilles ved håndsoprækning.

De her ting kan du forberede dig på

1. Hvilket kursus du ønsker

2. Tre forslag til dato og tid

3. Antal deltagere eller hold

Book kursus nu

Udfyld formular eller kontakt os på +45 86 28 49 00

Førstehjælpskursus - Foredrag
 
Product added to compare.
×

Nyhedsbrev