ekskl. moms. inkl. moms.

Recertificering af Telefunken Hjertestartere

Servicemeddelelse vedrørende TELEFUNKEN HR1 og FA1

HAR DU EN TELEFUNKEN HJERTESTARTER KØBT FRA JULI 2016?

Som det er bekendt i pressen, har Lægemiddelstyrelsen meddelt, at de pågældende hjertestartere, skal tilbagekaldes fra markedet inden 25. februar 2020.

Cardiocare Scandinavia, som er importør, vil gerne kommentere på dette og sikre at, der ingen som helst fare er forbundet med de pågældende hjertestartere. De Telefunken hjertestartere har fra starten været godkendt og forsynet med et CE mærke og er fuldstændig kvalitetstestet fra fabrikken og det gælder alle dem solgt før juni 2016 og efter denne dato.

Ved fornyelsen i 2016 blev fabrikanten udsat for svindel, idet det pågældende institut fra Spanien, som skulle forny CE mærkningen ved udløb, ikke have den fornødne autorisation og dette blev desværre først opdaget fornyeligt.

Derfor er der iværksat en proces med henblik på at få disse Telefunken Hjertestartere re-certificeret.

Denne proces varetages i samarbejde mellem følgende parter:

Prodrive BV, som er en højteknologisk virksomhed i Holland der står for at samle hjertestarterne. Fabrikken Prodrive bekræfter at der ikke har været ændringer i produktet siden det første gang fik en CE-godkendelse og at de er fuld funktionsdygtige og derfor ikke er farlig at bruge.

Corscience GmbH & Co. KG - Tysk virksomhed der producerer printboard og softwaren til hjertestarterne.

SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH – CE certificeringsvirksomhed med hovedsæde i Tyskland.

HVAD SKAL JEG GØRE SOM KUNDE?

Vi vil anbefale vores kunder at tage situationen med ro. Hvis du har en serviceaftale med din forhandler, eller der hvor du har købt din hjertestarter, skal du henvende dig der for nærmere instruktioner. Har du købt din hjertestarter gennem fx COOP eller andre detailbutikker eller net butikker, så henvend dig til Cardiocare Scandinavia på nedenstående mailadresse. Man vil kunne låne en erstatningshjertestarter fra Cardiocare, indtil den pågældende hjertestarter vil komme retur i ny CE godkendt stand efter en tur forbi fabrikken. De pågældende hjertestarter skal blot have tildelt et nyt serienummer der registreres med gyldigt CE-mærkning.

Hvis ikke du har en serviceaftale, så kontakt os venligst på mail til [email protected] og meddel navn, adresse, e-mail, telefonnr. og serie Nr. på din hjertestarter og gerne købsfaktura. Du vil så blive kontaktet for en afhentning og tilbage sendelse af din hjertestarter snarest muligt.

ER DER FEJL OG MANGLER VED MIN HJERTESTARTER?

Det er vigtigt at pointere, at din Telefunken hjertestarter, ikke er fejlmeldt, pga. en alvorlig fejl, blot et dokument som mangler.

Alle hjertestartere har været igennem kvalitets check inden de har forladt fabrikken i Holland. Der er ikke foretaget ændringer af produktet eller dets komponenter og er fuldstændigt samme produkt som blev produceret med gyldigt CE mærke.

Følg med på siden her, hvor der vil komme nærmere instruktioner i løbet af den kommende tid, når der foreligger en proces hvordan vi får re-certificeret produktet til korrekt CE-mærkning.

Vi beder vores kunder have forståelse for denne uheldige situation, som vi gør alt for at bringe i orden snarest muligt.

×

Nyhedsbrev