ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot
Cardiocare hjertestarter

Direkte importør og distributør til hele Skandinavien

DANSK VIRKSOMHED

Cardiocare har sit hovedlager og administration i Aarhus. Vi er en direkte importør og distributør af hjertestarter og livreddende udstyr. Vi sælger forskellige teknologier, som har fokus på at give mennesker en større sikkerhed. Dette gør vi igennem meningsfulde nyskabelser indenfor førstehjælpstræning, sikkerhedsudstyr, hjertestarter og kurser i brandforebyggelse.

Cardiocare har siden 2009 været førende indenfor hjælpemidler til behandling af hjertestop, personsikkerhed, akutte ulykker samt brandsikkerhed.

Vi er direkte importør og distributør til hele Skandinavien af følgende brands:

Hjertestarter Brands: iPAD, Mindray, Philips

Hjertestarter Skabe Brands: iPAD, Rotaid, Arky, Aivia

Træningsudstyr Brands: Brayden, Prestan, AMBU og Leardal

Lægeudstyr: D-heartVi giver rådgivning for at redde liv

Cardiocare arbejder hårdt og beredvilligt på at give dig den bedste rådgivning omkring udstyr og kurser til førstehjælp. Vores konsulenter sidder klar til at besvare de spørgsmål man står overfor, når det gælder hjertestartere, udendørs og indendørs løsninger samt kurser i livgivende førstehjælp. Hvis du har spørgsmål, så ring til os og få et brugbart svar, uanset om du er ny kunde eller en eksisterende kunde. Vi tilbyder rådgivning til alle.

Sådan hjælper vi med at redde liv, ved at lytte til dine spørgsmål og tilbyde faktuelle svar, som gør det nemmere at redde liv. Det handler om rådgivning. God rådgivning er gratis, og har hjertet på det rette sted.Vi er hurtige til ekspedition og levering

I vores forretning, er kortest mulige tid lig med størst mulige chancer for at overleve et hjertestop. Hurtighed er en del af vores inderste kerne, som en dansk virksomhed, der siden 2009 kender kundernes naturlige forventning om at få en god kundeservice.

Du kan stole på os, vi mener, hvad vi siger. Vi har gode produkter, som er med til at redde menneskeliv. Det er mere end bare noget vi siger. Det er noget vi gør. Hurtigt.

Cardiocares vision

Vi hos Cardiocare tror på at alle mennesker har krav på at føle sig trygge, i deres daglige færden. Det vigtige for os er derfor at bidrage til et samfund, hvor mennesker træder til når uheldet er ude, og at alle gør hvad de er i stand til, for at redde et menneskeliv.

Vi bestræber os derfor på at klæde mennesker på til en ulykkessituation - at give dem de kompetencer og redskaber, det kræver for at redde et andet menneskes liv. Vi vil fjerne berøringsangsten ved ulykkessituationen så alle har de bedste forudsætninger for at træde til og hjælpe. Det gør vi gennem oplysning, da vi tror på at oplysning giver et bedre grundlag for handling i en situation hvor man kan føle sig presset.

Gennem kompetent og personlig rådgivning klæder vi vores kunder på. Vi sælger hjertestartere af højeste kvalitet og kompetencegivende førstehjælpskurser. Vi står til rådighed for kunden, og guider trygt igennem beslutningsproces og købssituation.Vores forretning er at redde liv

Cardiocare uddanner folk til at redde menneskeliv ved et pludseligt opstået hjertestop. Vi underviser folk i at fokusere på de første 10 sekunder. Hvis personen ikke trækker vejret normalt og er bevidstløs, går vores kursister straks i gang med at give hjertemassage og kunstigt åndedræt – også kaldet HLR.

Efter hjerte-lunge redningen er iværksat, har man brug for en hjertestarter indenfor cirka 2-3 minutter. Vi sælger hjertestartere, sådan at man hurtigt kan få fat i en hjertestarter til den person der er ramt af hjertestop. Vi rådgiver virksomheder og offentlige instanser om mulighederne for at placere hjertestartere udendørs og/eller indendørs

På den måde bidrager vi til at man kan redde liv ved hjertestop. Gennem kurser i hjertemassage og kunstigt åndedræt, og ved at opsætte hjertestartere i hele Danmark.

Det handler om tid. Hurtig hjælp er dobbelt hjælp.

Vores mission

At være med til at sikre at vores kunder er opdateret med de nyeste sikkerhedsfaciliter og kompetencer indenfor førstehjælp, arbejdsmiljø og indeklima, samt rekruttering og fastholdelse af kompetente medarbejdere.

Mød vores team

Birgitte Petersen

Birgitte Petersen

CEO
+45 61 43 94 97
[email protected]

Sara Elkjær Helali

Sara Elkjær Helali

Kursusansvarlig 
+45 61 43 86 29
[email protected]

Daniel Maron Petersen

Daniel Maron Petersen

Operations Manager
+45 86 28 49 00
[email protected]

Philip Maron Petersen

Phillip Maron Petersen

COO
+45 61 43 98 49
[email protected]

PG123

Piet Grønver

Marketing & E-Commerce
+45 86 28 49 00
pg@cardiocare.dk

Peder Nielsen

Peder Nielsen

Salgschef 
+45 31 71 67 77
[email protected]

Lars Petersen

Lars Petersen

Founder & Advisory board
+45 40 20 40 50
[email protected]

KONTAKT OS

Vi er specialister i hjertestartere og førstehjælpskurser. Desuden tilbyder vi totalleverance af alle sikkerhedsløsninger, eftersyn og salg af brandslukningsudstyr, elektroniske beredskabsplaner og vejhjælp.  

Ring eller skriv til os. Vores rådgivere sidder klar med svar på de spørgsmål du eventuelt måtte have.

Cardiocare Scandinavia Aps

Fabrikvej 11B, 1. 8260 Viby J

Telefonnummer: +45 8628 4900

Mail: [email protected]

CVR-34581800

Åbningstider: Hverdage 08:00 – 16:00

Galleri

Miljøvenlig pakning logo badgePlastik nej tak