ekskl. moms. inkl. moms.

CARDIOCARE | SIDEN 2009

Direkte importør og distributør til hele Skandinavien.

OM OS

Cardiocare Scandinavia ApS, Viby J i Aarhus, er en direkte importør og distributør af hjertestarter og livreddende udstyr. Vi sælger forskellige teknologier og med fokus på at give mennesker en større sikkerhed gennem meningsfulde nyskabelser inden for førstehjælpstræning, sikkerhedsudstyr, hjertestarter og kurser i brandforebyggelse.Virksomheden er førende inden for hjælpemidler til behandling af hjertestop, personsikkerhed, akutte ulykker og forebyggelse heraf samt brandsikkerhed – siden 2009.

Vi er direkte importør og distributør til hele hele Skandinavien af følgende brands:

Hjertestarter Brands: iPAD, Mindray.
Hjertestarter Skabe Brands: iPADRotaid, Arky, Aivia.
Træningsudstyr Brands: Brayden, Prestan.

VISION

Med over 4.000 akutte hjertestop uden for hospitaler på landsplan om året, ser Cardiocare Scandinavia det som vores ansvar at udbrede kendskabet til hjertestartere, førstehjælpsudstyr og førstehjælpskurser. Kun ved en fælles indsats, kan vi redde flere menneskeliv i Danmark.

Det er Cardiocares vision at opsætte en hjertestarter – også i  yderområder, så enhver kan få adgang til en hjertestarter inden for den lille radius af to minutter, som det kræver, for at hente den.

Adresse: Fabrikvej 11B, 1. 8260 Viby J


Telefonnummer: +45 8628 4900


Åbningstider: Hverdage 08:00 – 16:00

CARDIOCARE FØRER AN

Vi går forrest i kampen mod en for tidlig død ved hjertestop, men kan selvfølgelig ikke klare det hele selv.

Derfor har Cardiocare indgået en lang række samarbejdsaftaler og sponsorater med andre danske virksomheder, der ligesom os, brænder for at udbrede kendskabet til vigtigheden af en hjertestarter og førstehjælp.

Hvis du har flere gode idéer til, hvordan vi sammen kan redde flere onkler, bedstemødre og kollegaer, så hører vi gerne fra dig.

Lidt hjælp er bedre end ingen hjælp – især når det kommer til hjertestop♡

SPONSOR TIL JULEMÆRKEHJEMMET

Cardiocare er blevet ErhvervsPartner for Julemærkefonden de næste 10 år, som betyder at vi har doneret hjertestartere og skab til alle Julemærkehjem. Vi står også for at servicere dem i de næste 10 år, så de altid er klar til brug i tilfælde af akut hjertestop.

150 HJERTESTARTERE TIL SPAR

Vi har indgået et samarbejde med SPAR om at opsætte hjertestartere på alle landets SPAR butikker – SPAR støtter det lokale. Vi har desuden uddannet deres personale i førstehjælp ved hjertestop og hvordan man bruger en hjertestarter, som tager fire timer.

HJÆLP TIL DE LOKALE - AF LOKALE

Cardiocare samarbejder med Hjerteklub Danmark, som sælger og formidler sponsorater til opsætning af udendørsskabe og hjertestartere i områder i hele landet, hvor der er behov. 

Projektet skydes for alvor i gang i 2018.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere

×

Nyhedsbrev