ekskl. moms. inkl. moms.
AMBU™| Basic
AMBU™| Basic
AMBU™| Basic
AMBU™| Basic
AMBU™| Basic

AMBU™| Basic

OP-5000
4.370,00 kr.
3.496,00 kr. ekskl. moms. 4.370,00 kr. inkl. moms.
Inkl. moms

AmbuMan Basic er en omkostningseffektiv træningsdukke, der er designet til at opfylde alle krav til BLS-algoritmeuddannelsen.

Den lukkede formede overkropp med dets anatomiske korrekte vartegn giver praktikanter mulighed for at lære og træne brugen af ​​automatiske eksterne defibrillatorer (AED) og placering af puder.

Generel information

AmbuMan Basic er en omkostningseffektiv træningsmanikin, der er designet til at opfylde alle krav til BLS-algoritmetræningen.

Den lukkede formede torso med sine anatomiske korrekte vartegn giver praktikanter mulighed for at lære og træne brugen af ​​automatiske eksterne defibrillatorer (AED) og placeringer af puder.

AmbuMan Basic giver en optimal træning af brystkomprimering i kombination med realistisk ventilation. Det unikke hygiejniske system forhindrer krydskontaminering. Det giver en realistisk ventilationsmodstand og udløb gennem munden og næsen.

Den korrekte kompressionsdybde og det nødvendige ventilationsvolumen kan overvåges af feedbackindikatoren på manikinen.

AmbuMan Basic er også tilgængelig som 4-pakke for at muliggøre gruppetræning.

Realistisk ventilation

Eleverne vil føle den realistiske luftvejsmodstand, og brystet vil begynde at rejse sig, når hovedet er korrekt vippet og luft blæst ind i dukken.

AmbuMan Basic gør det muligt at se, lytte og føle ventilation som i det virkelige liv.

Omkostningseffektiv og pålidelig

AmbuMan Basic er lavet til at være omkostningseffektiv og pålidelig til BLS-træningen.

Klassetræning

For en let transport og opsætningsmulighed kommer AmbuMan Basic i en blød taske, enten pakket som enkelt manikin eller i et sæt på fire manikiner.

Antal
1 Stk
Manikin Type
Voksen Dukke

Du vil eventuelt også synes om

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere

×

Nyhedsbrev