ekskl. moms. inkl. moms.
  • Pakke
IPAD™ NF1200 Hjertestarter +...
IPAD™ NF1200 Hjertestarter +...

IPAD™ NF1200 Hjertestarter + indendørs CABIX basic skab

PK-NF1200-04
12.495,00 kr.
9.996,00 kr. ekskl. moms. 12.495,00 kr. inkl. moms.
Inkl. moms

Serviceaftale medfølger automatisk ved bestilling af komplet pakke

Leveres klar til brug

Dimensioner: B22 x L26 x H7 cm.

Vægt: 2,2 kg. (inkl. batterienhed og elektroder)

Pakken indeholder følgende produkter:

EN KOMPLET PAKKE - Bliv fri for bekymringer

Hvad enten du vælger at opbevare din hjertestarter inden- eller udendørs, har Cardiocare Scandinavia en løsning, som passer til dit behov. Vi har sammensat en Udendørs Hjertestarterpakke, som giver en mere komplet løsning, når du skal erhverve dig en hjertestarter, og samtidigt gør vi det nemt for dig at vælge den rigtige sammensætning.

Denne indendørspakke indeholder et ROTAID Plus indendørs skab i robust plast samt en beskyttende, formstøbt bæretaske til hjertestarteren. Ved bestilling af en hjertestarterpakke, indgår man samtidigt en serviceaftale, som løber indtil opsagt, da det er vigtigt at hjertestarteren altid er klar og serviceret til brug.

OM IPAD NF1200:

Den nye IPAD NF1200 AED Semiautomatiske Hjertestarter fra CU Medical, er med sin tydelige, danske stemmeguide brugervenlig og driftsikker. Vores IPAD NF1200 vil fortælle dig, hvornår du skal udøve HjerteLungeRedning (HLR) og påsætte elektroder. Denne semiautomatiske hjertestarter analyserer og genkender en stødbar rytme. Der afgives stød, når du trykker på knappen ”STØD”. Du advares mod berøring af patienten før stødafgivelse.

Serviceaftale til IPAD NF1200:

Læs om serviceaftalen her

INDENDØRS / UDENDØRS
INDENDØRS

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere

×

Nyhedsbrev