ekskl. moms. inkl. moms.
  • På tilbud!
  • Pakke
IPAD™ SP1 Hjertestarter | Med...

IPAD™ SP1 Hjertestarter | Med indendørs skab

PK-SP1-02
13.745,00 kr.
10.996,00 kr. ekskl. moms. 13.745,00 kr. inkl. moms.
Inkl. moms

Husk at vælge, hvilken farve skabet skal være.

Serviceaftale medfølger automatisk ved bestilling af komplet pakke

Leveres klar til brug inkl. dansk manual, EKG-udlæsning og 5 års garanti

Dimensioner: B26 x L25,6 x H7 cm.

Vægt: 2,4 kg. (inkl. batteri og elektroder)

Pakken indeholder følgende produkter:

EN KOMPLET PAKKE - Bliv fri for bekymringer

Hvad enten du vælger at opbevare din hjertestarter inden- eller udendørs, har Cardiocare Scandinavia en løsning, som passer til dit behov. Vi har sammensat en Indendørs Hjertestarterpakke, som giver en mere komplet løsning, når du skal erhverve dig en hjertestarter, og samtidigt gør vi det nemt for dig at vælge den rigtige sammensætning.

Denne indendørspakke indeholder et ARKY Vægskab i rustfrit stål samt en beskyttende, formstøbt bæretaske til hjertestarteren. Ved bestilling af en hjertestarterpakke, indgår man samtidigt en serviceaftale, som løber indtil opsagt, da det er vigtigt at hjertestarteren altid er klar og serviceret til brug.

OM IPAD SP1:

Den revolutionerende IPAD SP1 AED Semiautomatiske Hjertestarter fra CU Medical, er brugervenlig med sin unikke børne-knap og tydelige, danske stemmeguide. Vores IPAD SP1 vil fortælle dig, hvornår du skal give HjerteLungeRedning (HLR), placere elektroderne på brystkassen og hvornår der skal gives stød til en person med hjertestop.

Serviceaftale til IPAD SP1:

Læs om serviceaftalen her

INDENDØRS / UDENDØRS
INDENDØRS

download filer

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere

×

Nyhedsbrev