ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

Elektroder til hjertestarter


Elektroder til hjertestarter 

Vi har et stort udvalg af elektroder/stødpads til forskellige brands af hjertestartere. Finder du ikke dem, du skal bruge, så kontakt os og vi skaffer dem. En velfungerende hjertestarter kan være forskellen mellem liv og død. Derfor skal du tjekke om elektroderne og batteriet er funktionsdygtige, de må ikke være for gamle eller have været brugt. Batterier og elektroder har varierende holdbarhed, så det skal du altid være opmærksom på.

Husk at efterse jeres hjertestarter jævnligt. Det er vigtigt for altid at have en funktionsdygtig hjertestarter, hvis uheldet er ude. Vil du gerne slippe for bøvlet? Så tilbyder vi også serviceaftaler til hjertestarter. Dem kan du læse mere om her.   

Det er vigtigt at vide, hvilken hjertestarter du har og hvem producenten er. Det skyldes, at producenter af hjertestartere/AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) bruger forskellige kontakter til anbringelsen af elektroderne. Hvis I er i tvivl om jeres hjertestarters mærke og model, så kan I finde den på bagsiden af jeres hjertestarter. Er I stadig i tvivl, så kontakt os endelig, så hjælper vi jer med at finde frem til, hvilken model I har.  

Hos Cardiocare har vi de fleste af vores elektroder på lager og kan derfor nemt og hurtigt sende til jer. Vi sørger for, at elektroderne har en lang holdbarhed, så I er sikre på funktionsdygtige hjertestartere i lang tid.

Udskift efter brug 

Det er VIGTIGT at skifte elektroderne, efter de er blevet brugte. De er nemlig kun beregnet til engangsbrug, så I skal huske at skifte dem. Hvis elektrode-emballagen er blevet brudt, så er det også vigtigt at skifte den, da der så ikke er sikkerhed for, at de virker. 

Husk også at skifte batteriet 

I skal også være opmærksomme på, at du løbende skal skifte batteriet. Der er stor forskel på hjertestarter batteriers holdbarhed fra de forskellige producenter. Korteste levetid er fra 2 år og op til 7 år.   

Du finder vores store udvalg af batterier her. 

Vi anbefaler at skifte elektroderne, før du skifter batteriet. Hjertestarter udfører en selvtest efter hvert batteriskift og vil derfor registrere holdbarheden på de installerede elektroder. 

Husk særlige elektroder til børn

De fleste hjertestartere kan også bruges til børn. Det kræver dog, at du indsætter et sæt børneelektroder eller en såkaldt ”børnenøgle”. Visse hjertestartere nedsætter automatisk stødniveauet, når du indsætter børneelektroderne, hvor vores hjertestarter har en smart ”børneknap”. Der sikre hurtigt skift mellem voksen og børne tilstand. Disse hjertestartere anvender dertil egnet multielektroder, hvilket også gør vedligeholdelsesomkostningen lavere en ved hjertestartere med separate børne elektroder. 

Kontakt Cardiocare i dag

Mangler du elektroder til din hjertestarter? Eller har du brug for rådgivning. 

Så ring til os på tlf. 86 28 49 00 eller skriv en mail til os på [email protected].