• Nedsat pris 2.746,25 kr.
  • Pakke

IPAD™ SP1 Hjertestarter | Med udendørs varmeskab

PK-SP1-05
11.996,00 kr. 14.193,00 kr. -2.746,25 kr.
Ekskl. moms

Husk at vælge, om du ønsker et ekstra sæt elektroder.

Denne pakke indeholder

Miljøafgift   39,00 kr.
Serviceaftale - Ipad   796,00 kr.

EN KOMPLET PAKKE - Bliv fri for bekymringer

Hvad enten du vælger at opbevare din hjertestarter inden- eller udendørs, har Cardiocare Scandinavia en løsning, som passer til dit behov. Vi har sammensat en Udendørs Hjertestarterpakke, som giver en mere komplet løsning, når du skal erhverve dig en hjertestarter, og samtidigt gør vi det nemt for dig at vælge den rigtige sammensætning.

Denne udendørspakke indeholder et ROTAID Solid Plus Heat varmeskab i robust plast samt en beskyttende, formstøbt bæretaske til hjertestarteren. Ved køb af en hjertestarterpakke, får du en serviceaftale med, som løber indtil opsagt, da det er vigtigt at hjertestarteren altid er klar og serviceret til brug.

OM IPAD SP1:

Den revolutionerende IPAD SP1 AED Semiautomatiske Hjertestarter fra CU Medical, er brugervenlig med sin unikke børneknap og tydelige, danske stemmeguide. Vores IPAD SP1 vil fortælle dig, hvornår du skal give HjerteLungeRedning (HLR), placere elektroderne på brystkassen og hvornår der skal gives stød til en person med hjertestop.

Indendørs / udendørs
Udendørs

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere