• Nedsat pris 1.130,00 kr.
  • Pakke

Telefunken™ Hjertestarter | Med indendørs plastskab

PK-TF-00
8.496,00 kr. 9.400,00 kr. -1.130,00 kr.
Ekskl. moms

Pakken indeholder følgende produkter:

Denne pakke indeholder

Miljøafgift   39,00 kr.
Serviceaftale - Telefunken   745,00 kr.

EN KOMPLET PAKKE - Bliv fri for bekymringer

Hvad enten du vælger at opbevare din hjertestarter inden- eller udendørs, har Cardiocare Scandinavia en løsning, som passer til dit behov. Vi har sammensat en Indendørs Hjertestarterpakke, som giver en mere komplet løsning, når du skal erhverve dig en hjertestarter, og samtidigt gør vi det nemt for dig at vælge den rigtige sammensætning.

Denne indendørspakke indeholder et skab i slagfast plast samt en beskyttende, formstøbt bæretaske til hjertestarteren. Ved køb af en hjertestarterpakke, får du en serviceaftale med, som løber indtil opsagt da det er vigtigt at hjertestarteren altid er klar og serviceret til brug.

OM TELEFUNKEN HR1:

Den robuste TELEFUNKEN AED Semiautomatiske Hjertestarter fra Defibtech, er brugervenlig med sin tydelige, danske stemmeguide. Vores TELEFUNKEN vil fortælle dig, hvornår du skal give HjerteLungeRedning (HLR), placere elektroderne på brystkassen og hvornår der skal gives stød til en person med hjertestop. Cardiocare tilbyder dig en hjertestarter, hvor du virkelig får noget for pengene. Der er mulighed for en udvidet fabriksgaranti på 6 år. TELEFUNKEN er anbefalet som hjertestarter af Trygfonden og Sundhedsstyrelsen. ​

Indendørs / udendørs
Indendørs

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere