ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

Hjertestarter tilbehør


Find det rigtige tilbehør til din hjertestarter her

Hos Cardiocare tilbyder vi en lang række tilbehør til din hjertestarter. Mangler du batteri, elektroder, skiltning, førstehjælpskit, hjerteklikker, overvågning mm. så kan det findes i vores shop. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 86 28 49 00.

Batteri & Elektroder | Sikre din hjertestarter er funktionsdygtig

For at sikre at din hjertestarter altid er funktionsdygtig er det yderst vigtigt at en hjertestarter bliver oprettet korrekt, med udløbsdatoer, så man sikre at skifte batteri og/eller elektroder i tide. Som regel på bagsiden af batteriet står der som regel en produktions dato, eller en udløbs dato. Hvis der står produktion dato på, skal man regne med at de fleste batterier har en levetid på 4 år. Hos Cardiocare tilbyder vi batterier og elektroder til de fleste hjertestartere på markedet. Vi anbefaler at tegne sig en serviceaftale, så slipper i selv for besværet og vi sørger for at jeres hjertestarter bliver registreret korrekt, og at jeres hjertestarter altid er funktionsdygtig.

Skiltning | Sikre synlighed af din hjertestarter

Skiltene er velegnet til at hænge på enhver husmur eller væg. Vi tilbyder højre / venstre pile skilte, til synliggørelse af hjertestarter. Pilen skal pege mod nærmeste hjertestarterstation. Derudover har vi også vores eget hjertestarter skilt (AED). Det lever op til alle produktionsstandarder med ISO standard 7010:2003/AMB 8.2011 og opfylder alle krav fra Dansk Standard, Brandvæsenet og Arbejdstilsynet.

Kontakt os

Har du spørgsmål, står vi klar til at rådgive og vejlede dig gennem valget af hjertestarter, placeringen af dit hjerterstarterskab og vedligeholdelsen, samt tilbehør.

Vi tilbyder også førstehjælpskurser med manuel genoplivning og brug af AED hjertestarter til foreninger, klubber, virksomheder osv. Du kan ringe til os på tlf. 86 28 49 00 eller skrive en mail på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.