CU Medical hjertestartertraener
CU Medical hjertestartertraener

CU MEDICAL™ | NF1200 Hjertestarter - AED Træner

CUNF-1200TDK
3.196,00 kr.
Ekskl. moms

NF1200 Hjertestarter – AED Trainer, er en hjertestartersimulator, designet til at efterligne alle funktionerne i en IPAD NF1200 hjertestarter.​ Da apparatet ikke har nogen strømforsyning, kan den ikke afgive rigtig elektrochok eller stød, men simulerer derimod denne funktion.

NF1200 Trainer er en defibrillatorsimulator, som er designet til at efterligne en rigtig NF1200 hjertestarter. Det kan simulere funktioner i NF1200 såsom placering af elektroder, opladning og stød.

Dette apparat har forprogrammerede redningsscenarier, der er i overensstemmelse med den anbefalede redningsprotokol fra internationale førstehjælpsorganisationer såsom American Heart Association, European Resuscitation Council, American Red Cross og Dansk Førstehjælpsråd. En AED Træner skal bruges i forbindelse med et førstehjælpskursus i genoplivning af førstehjælpsdukker. Som standard tilbehør medfølger en infrarød fjernbetjening, som gør det muligt at betjene det af en instruktør på afstand.

Nøglefunktioner:

Genanvendelige træningselektroder

Komplet træningsløsning

Træner alle funktioner og brug af NF1200)

10 forskellige træningssituationer

Styret med fjernbetjening

Kompatibel med alle træningsdukker

Produkterne fra CU Medical Systems, Inc. er designet og fremstillet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter har alle certificeringer fra ISO, CE, FDA og SFDA.

Leveres klar til brug med batteri, elektroder og taske.

Antal
1 Stk
PRODUCENT
IPAD

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere

×

Nyhedsbrev