ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

Udendørs Hjertestarter pakker


Bestil en hjertestarter pakke og modtag en gratis licens til vores Online førstehjælpskursus - den teoretiske del. 

Hvilken hjertestarter pakke skal jeg vælge udendørs? 

Hos Cardiocare finder du et bredt udvalg af hjertestarter pakker i forskellige prisklasser. Alt du behøver er samlet i én pakke og gør det nemt og enkelt for dig. Du får en hjertestarter og et ophæng eller et skab. Der findes forskellige slags hjertestartere, men fælles for dem alle er, at de afgiver elektrisk stød, som bringer hjertets rytme tilbage på rette kurs igen. Forskellen ligger i designet, brugervenligheden samt batteriets og elektrodernes levetid. 

Vi anbefaler dig altid at købe et ophæng eller et skab, som hjertestarteren placeres i. Du kan vælge mellem indendørs- eller udendørs-løsninger. Hvis du placerer hjertestarteren udendørs, skal du være opmærksom på, at hjertestarteren ikke tåler frost, og derfor er det meget vigtigt at installere et skab med varme i, så hjertestarteren kan benyttes på alle tider af året. Et hjertestarterskab sikrer, at der opretholdes en korrekt driftstemperatur, så hjertestarteren ikke ødelægges.

Hvor skal udendørs hjertestarteren placeres? 

Vi anbefaler at placere hjertestarteren et sted, som er frit tilgængeligt for alle 24 timer i døgnet. Ved at opbevare hjertestarteren på en fast plads sikrer du dig, at den er hurtig at finde. Det er enormt vigtigt, at hjertestarteren er inden for rækkevidde og synlig, da de fleste, der rammes af hjertestop, vil få varige skader eller miste livet, hvis ikke de får hjælp inden for 2-10 minutter. Det kan således være meget få minutter der afgør, om et menneskeliv reddes eller ej, og derfor er placeringen utrolig vigtig. 

Få automatisk besked, når hjertestarteren anvendes

Når du køber en hjertestarter pakke hos Cardiocare til at sætte op udendørs, kan du vælge både en hjertestarter med enten WIFI- eller 4G-overvågning, eller et hjertestarterskab med overvågning.

Du kan få besked via SMS og e-mail ved åbning og udtagning af hjertestarteren, og samtidig alarmeres du, hvis der vises fejlmeldinger på hjertestarteren, og den trænger til et eftersyn. Ved at ethvert vedligeholdelsesbehov overføres automatisk, behøver du ikke tjekke op med flere fysiske besøg. Vælg for eksempel et skab fra ROTAID, som overvåger din hjertestarter døgnet rundt.

Cardiocare tilbyder professionel opsætning og medfølgende serviceaftale 

Når du køber en hjertestarter pakke hos Cardiocare tilbyder vi sammen med vores samarbejdspartner professionel opsætning, så du er helt sikker på, at hjertestarterskabet eller vedhænget er korrekt opsat.

Der medfølger desuden en serviceaftale ved bestilling af en komplet hjertestarter pakke. På den måde sikrer du dig, at hjertestarteren jævnligt bliver tjekket og altid er serviceret, vedligeholdt og klar til at redde liv.

Har du brug for yderligere vejledning? 

Har du spørgsmål til udvalget af hjertestarter pakker, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 28 49 00 eller skrive en mail til os på [email protected]. Vi tilbyder gratis vejledning og rådgivning om, hvilken hjertestarter pakke du bør vælge ud fra dine behov.