ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

Indendørs hjertestarter pakker


Bestil en hjertestarter pakke og modtag en gratis licens til vores Online førstehjælpskursus - den teoretiske del. 

Hjertestarter pakker til indendørs montering.

Hos Cardiocare finder du et bredt udvalg af hjertestarter pakker i forskellige prisklasser. En hjertestarter pakke indeholder alt du behøver i én samlet pakke og gør det nemt og enkelt for dig, som ønsker en samlet løsning. Ved at vælge en hjertestarter pakke sikrer du dig, at du har alt, du skal bruge, og at du får den rigtige sammensætning. Her på siden kan du sammenligne forskellige indendørs pakker og blive klogere på, hvilken hjertestarter pakke, som passer bedst til dig.

Hvilken hjertestarter pakke skal jeg vælge? 

Først og fremmest skal du overveje, hvad dit behov er for at kunne vurdere, hvilken hjertestarter pakke du skal vælge. Alle hjertestarter pakker indeholder en hjertestarter og et ophæng eller et skab. Der findes forskellige slags hjertestartere, men fælles for dem alle er, at de afgiver elektrisk stød, som bringer hjertets rytme tilbage på rette kurs igen. Forskellen ligger i designet, brugervenligheden samt batteriets og elektrodernes levetid. Vi anbefaler dig altid at købe et ophæng eller et skab, som hjertestarteren placeres i for at beskytte hjertestarteren bedst muligt. Du kan vælge mellem indendørs- eller udendørs-løsninger. Hvis du placerer hjertestarteren udendørs, skal du være opmærksom på, at hjertestarteren ikke tåler frost, og derfor er det meget vigtigt at installere et skab med varme i, så hjertestarteren kan benyttes på alle tider af året. Et hjertestarterskab sikrer, at der opretholdes en korrekt driftstemperatur, så hjertestarteren ikke ødelægges.

Hvor skal hjertestarteren placeres? 

Du bør gøre dig nogle grundige overvejelser om, hvor hjertestarteren skal placeres. Vi anbefaler at placere hjertestarteren et sted, som er frit tilgængeligt for alle 24 timer i døgnet. Ved at opbevare hjertestarteren på en fast plads sikrer du dig, at den er hurtig at finde. Det er enormt vigtigt, at hjertestarteren er inden for rækkevidde og synlig, da de fleste, der rammes af hjertestop, vil få varige skader eller miste livet, hvis ikke de får hjælp inden for 2-10 minutter. Det kan således være meget få minutter der afgør, om et menneskeliv reddes eller ej, og derfor er placeringen af hjertestarteren utrolig vigtig. Når du køber en hjertestarter pakke medfølger alt, du skal bruge, herunder ophæng eller skab, som gør, at hjertestarteren har en fast plads og er mere synlig og let at finde, hvis uheldet er ude. Du kan hos os købe hjertestarter pakkeløsninger, der kan hænge udenfor, men som også kan placeres indenfor. Det anbefales ikke at opsætte et hjertestarterskab på en sydvendt gavl et sted, hvor hjertestarter skabet bliver udsat for direkte sollys dagen lang. 

Kan jeg få en hjertestarter pakke med overvågning? 

Når du køber en hjertestarter pakke hos Cardiocare, kan du vælge både en hjertestarter med enten WIFI- eller 4G-overvågning, eller et hjertestarterskab med overvågning. Vores hjertestarterskab ROTAID™ 24/7 er den nyeste serie af hjertestarterskabe, og er det nyeste og mest avancerede hjertestarterskab til konstant fjernovervågning af din hjertestarter. Du får besked via SMS og e-mail ved åbning og udtagning af hjertestarteren, og samtidig alarmeres du, hvis der vises fejlmeldinger på hjertestarteren, og den trænger til et eftersyn. Ved at ethvert vedligeholdelsesbehov overføres automatisk, behøver du ikke tjekke op med flere fysiske besøg. ROTAID overvåger din hjertestarter 24/7, og det er dermed med til at maksimere chancerne for at redde liv

Vi tilbyder professionel serviceaftale 

Der medfølger desuden automatisk en serviceaftale ved bestilling af en komplet hjertestarter pakke. På den måde sikrer du dig, at I får tilsendt nye batterier og elektroder automatisk inden udløb og i tilfælde af, at jeres hjertestarter kommer i brug. Dette sikre, at I altid har en brugbar hjertestarter, der er serviceret, vedligeholdt og klar til at redde liv.

Har du brug for yderligere vejledning? 

Har du spørgsmål til udvalget af hjertestarter pakker, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 28 49 00 eller skrive en mail til os på [email protected]. Vi tilbyder gratis vejledning og rådgivning om, hvilken hjertestarter pakke du bør vælge ud fra dine behov.