ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot
AED plus hjertestartertraener
AED plus hjertestartertraener
AED plus hjertestartertraener
  AED plus hjertestartertraener
  AED plus hjertestartertraener
  AED plus hjertestartertraener

  HJERTESTARTER TRÆNER | PRESTAN Professional AED Træner PLUS - 4 Pak

  PP-AEDT2-4
  10.745,00 kr.
  8.596,00 kr. ekskl. moms. 10.745,00 kr. inkl. moms.
  Inkl. moms

  Det unikke Pad Sensing System registrerer automatisk , når hver pude er placeret på træningsdukken , det simulerer en live øvelse og giver mulighed for en mere realistisk uddannelse. Elektrode udskiftning er overkommelig og let . Bare udskift elektroden og ikke ledningen. Prestan trænere har et unikt designet elektrode klæbemiddel , der klæber og passer godt til enhver dukke på markedet. Du slipper for at beskadigede dine elektroder og rengøring efter klæbemiddel på dine træningsdukker.

  Tydelig og selvsikker stemmeguide, der også hjælper kursisten med at holde takten ved brystkompressioner. Den samme kvalitet og holdbarhed du forventer af Prestan. Produceret i USA og har 3 års garanti.

  Udstyret med en tydelig Dansk stemmeguide og mulighed for at skifte til Engelsk tale v.h.a en enkelt knap.

  Indhold i 4-Pak:

  • 4x AED træner 
  • 1 x transport taske til 4 AED
  • 4 x elektroder

  3 års garanti

  Leveres uden batterier. 

  Delbetaling
  390 kr. pr. måned
  24
  36
  48
  60
  Ved et samlet kreditbeløb på 10.745 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 390 kr. Samlede kreditomk. 3.273 kr. Samlet tilbagebetaling 14.018 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,76%. Der er fortrydelsesret.

  Fri fragt på alle ordrer over 500 DKK inkl. moms

  Nem at opdatere med nuværende CPR-retningslinjer og sprog. Der er mulighed for at tilkøbe en fjernbetjening, der er tilgængelig for instruktører, der foretrækker denne funktion. En enkelt fjernbetjening styrer flere AED Træners inden for sin rækkevidde. 

  ALSIDIG: Prestan Professional AED PLUS Træner har indarbejdet mange af de funktioner, der findes på en række hjertestartere, hvilket gør dette til et perfekt valg for at demonstrere, hvordan en AED fungerer, uanset hvilket mærke dine kursister er vant til fra f.eks. arbejdspladsen. Underviser både fuld- og semiautomatiske hjertestartere, samt mulighed for børnetilstand. Hurtigt skift mellem barn og voksen trænings sekvens ved blot at trykke på en knap.

  FUNKTIONEL: Praktisk letvægtsdesign for nem transport. Valgfri fjernbetjening til rådighed. Skift mellem engelsk og dansk. Bruger 4 x C-batterier.

  ØKONOMISK: Prissat til at passe til enhver instruktørs budget! Du kan spare endnu mere ved at købe 4-pakken. Softwaremodulet giver mulighed for at opdatere både retningslinjer og sprog, hvis de ændrer sig i fremtiden. Du behøver ikke købe en ny træner med nye retningslinjer når de udgives.

  PRAKTISK: Elektroder bruger et silikonebaseret klæbemiddel, der muliggør nem påføring og fjernelse, hvilket reducerer skader på førstehjælpsdukker forårsaget af andre klæbemidler. Elektroderne vil holde til mindst +50 påføringer og kan bruges på alle typer førstehjælpsdukker.

  Antal
  4 Stk.
  PRODUCENT
  PRESTAN
  Træningsudstyr
  Hjertestarter trænere

  Du vil eventuelt også synes om

  Kunder, der købte denne vare, købte også