Serviceaftale til IPAD SP1 Semi

SERVICEAFTALE | IPAD™ SP1 Semi | Elektroder & Batteri

SA-ST-SP1-S
796,00 kr.
Ekskl. moms

Prisen fra 796,- + moms er det årlige beløb for denne serviceaftale og vil blive opkrævet en gang årligt. Når du køber en hjertestarter, er det dit ansvar at udskifte batteriet og elektroderne, når disse reservedele til hjertestarteren udløber. Det er påkrævet at skifte dem i tide, så din hjertestarter altid virker og er klar til brug.

Denne serviceaftale er KUN gyldig for en IPAD SP1 Hjertestarter og gælder for 12 måneder og fornyes automatisk medmindre aftalen opsiges.

Du kan også vælge at udvide serviceaftalen ved at kontakt os og få et tilbud.

Med en serviceaftale til din nye eller nuværende hjertestarter, håndterer Cardiocare Servicecenter, systemregistreringen af udløbsdatoer, forsendelse og omkostninger for de vitale reservedele. Også hvis hjertestarteren ved et nødstilfælde anvendes til en genoplivning, tilsendes reservedelene gratis af Cardiocare.

Denne serviceaftale kan kun tegnes hvis batteri og elektrode  er under 1 år gammel.

Er de vitale dele ældre end 1 år, kontakt os for at høre hvilke muligheder der er for at tegne en serviceaftale.

Skulle du som kunde, have behov for en specialforsikring kan den muligvis tegnes i Max Levig. Forsikringen tilbydes både til både privatpersoner og erhvervskunder. Max Levig er en specialafdeling i Tryg, der tager sig af de særlige typer forsikringer, som falder uden for Trygs normale produktsortiment.

Nogle af de forsikringer, som Max Levig kan tilbyde, er listet nedenfor. Skulle det produkt, som du ønsker forsikret ikke være nævnt, er du meget velkommen til at kontakte Cardiocare i kontaktformularen herunder, for at høre om det eventuelt er noget vi kan hjælpe med, ellers kan vi måske henvise til andet forsikringsselskab.

All Risks forsikring dækker til dagsværdi (dvs. en tilsvarende genstand, samme mærke, årgang og stand).

Max Levig dækker en lang række “skæve” risici, og tilbyder All Risks forsikring for bl.a.:

Hjertestartere

Musikinstrumenter

Smykker

Foto- og edb-udstyr

Lyd- og lysudstyr

On-Site Serviceaftale

Det er vores erfaring, at det ofte glemmes eller misligholdes, at skifte elektroder og batteri på sin hjertestarter. Men da det er et stykke livreddende udstyr, der bedst virker efter hensigten ved hyppig servicering. Derfor anbefaler vi en certificeret servicetekniker til at udskifte f.eks. batteriet. Vores batterier er af højeste standard og bliver testet af serviceteknikeren inden dette indsættes i maskinen. Der er ingen grund til at løbe den risiko, at batteriet indsættes forkert, eller at man får indsat et batteri, som er defekt.

Serviceeftersyn udføres i henhold til servicemanual og inkluderer:

Udskiftning af batterier

Udskiftning af elektroder

Udskiftning af nødhjælpspakke

Funktionskontrol

Udvendig og indvendig visuel inspektion

Følgende er IKKE dækket af serviceaftalen:

Vægholder, skab eller andet tilbehør til hjertestarteren.

Obligatorisk kontrol og service af Cardiocare Scandinavia efter brug af hjertestarteren.

Købeloven i Danmark giver to års garanti på fabrikationsfejl.

Cardiocare giver yderligere sikkerhed og tilbyder fem års garanti på alle vores hjertestartere – ikke blot på produktet, men også på reservedelene.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger og udarbejde statistik. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores cookiepolitik. 

Læs mere

×

Nyhedsbrev