ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

Batteri til hjertestarter


Batteri til hjertestarter

Vi har et stort udvalg af batterier til hjertestartere. Uanset hvilken hjertestarter du har, så hjælper vi dig med at finde det rette batteri til din hjertestarter. Det vigtigste for os er, at du finder det rette batteri til dit behov. Vi har primært lithium batterier, som er ideelle til hjertestartere.   

Fordele ved litiumbatterier 

Grunden til at de fleste batterier til hjertestartere er lithium batterier er, at de har en længere holdbarhed og har en stor ydeevne. Derudover er de meget holdbare, hvilket gør, at de kan tåle ekstreme temperaturer. Det betyder, at uanset om det er meget koldt eller meget varmt, så virker batteriet og det bliver ikke lige så hurtigt afladt. Lithium batteriet er også utroligt let, hvilket gør det ideelt i en hjertestarter, så den kan transporteres nemmere. 

Tjek løbende om dit batteri virker 

Det er vigtigt at holde øje med om dit batteri virker. Ofte kan du tjekke om jeres batteri er udløbet på bagsiden af batteriet eller via hjertestarteren. Under hvert batteri på vores hjemmeside ser du den estimerede livstid for batteriet, som gør det nemt for dig at vælge det, der passer til jeres hjertestarter. Derudover viser de fleste hjertestartere batteriet status og lave et dagligt batteri-tjek, så hold øje med enten displayed eller blinkende lamper der indikerer, om batteriet er funktionsdygtigt. 

De fleste batterier kan du selv nemt og enkelt skifte og ellers vejleder vi gerne med udskiftningen af batteriet, hvis du har en serviceaftale hos os. 

Husk at skifte batterier og elektroder 

Både batterier og elektroder har en udløbsdato. Derfor er det vigtigt at tjekke op på, hvornår det er tid til at skifte dem ud. Vi anbefaler, at du tjekker udløbsdatoen bagpå produktet og noterer hvornår de senest skal skiftes ud.

Husk også, at elektroder skal skiftes ud efter brug. De er nemlig kun beregnet til engangsbrug, så det er vigtigt at få dem skiftet, så jeres hjertestarter igen er klar til brug, hvis uheldet er ude. En hjertestarter kan kun redde liv, hvis den er funktionsdygtig.  

Vær sikker på at din hjertestarter er funktionsdygtig – opret en serviceaftale hos Cardiocare

Med en serviceaftale hos Cardiocare kan du få udskiftet dit batteri og dine elektroder, når deres registrerede udløbsdato løber ud. Derudover kan du altid ringe til os og få råd og vejledning.

Ønsker du, at vi kommer og hjælper med udskiftningen af batterier eller elektroder, så har vi også en ordning til det. Du kan se vores forskellige serviceaftaler her.  

Kontakt Cardiocare i dag

Mangler du et batteri til din hjertestarter?

Så ring til os på tlf. 86 28 49 00 eller skriv en mail til os på [email protected].

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort