ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

Hjertestarter trænere


AED træner og andet træningsudstyr

Her hos Cardiocare Scandinavia ApS importerer og distribuerer vi markedets bedste AED trænere, hjertestartertilbehør og mange andre førstehjælpsprodukter. Vi har alt, hvad du skal bruge til kurser i færdselsrelateret førstehjælp, førstehjælp til håndværkere, sport & fritid og naturligvis til medborgere.

Er du fx selvstændig instruktør, kørelærer eller lignende, tilbyder vi de nødvendige redskaber til afholdelsen af dit førstehjælpskursus.

Universaltræner til både voksne og børn

Vores nye universaltræner sikrer dig, at kursisterne bliver gjort i stand til både at yde førstehjælp til voksne og børn. Vores PRESTAN ULTRA AED-træner kan nemlig benyttes til alle personer i alle aldre. Det er markedets mindste og mest kompakte model, der samtidig er den mest prisvenlige.

Siden fremgangsmåden er nøjagtig den samme på alle hjertestartere, er der altså penge at spare på vores nye universaltræner. Den kan nemt skifte sprog mellem Dansk og Engelsk ved tryk på en knap. 

Der kan trænes i hjertelungeredning både med semi-automatisk og fuld automatik hjertestarter samt brug til voksen eller barn, sidstnævnte ved hjælp af en børneknap. 

Hvorfor anskaffe en AED træner?

Med en AED-træner bliver dine kursister praktisk uddannet, så de, med fysisk erfaring i bagagen, bliver mere selvsikre i brugen af en hjertestarter. Det er netop dét, der er målet med kurset, og dét, der redder liv i sidste ende. 

Når dine kursister selv har haft elektroder og ledninger i hænderne, og har gennemgået en simuleret genoplivningsforløb, bliver de rustet til at udføre den samme procedure i virkeligheden.

Du gør altså dine kursister og samfundet en tjeneste ved at give dem praktisk erfaring. 

Ring og hør mere

Vi svarer med glæde på dine spørgsmål til hjertestartere, AED-trænere og generelt produkter til førstehjælpskurser. Vi har stor erfaring i branchen og har ud over hjertestop ekspertise i redskaber og procedurer til personsikkerhed, brandsikkerhed, akutte ulykker mm. Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 86 28 49 00 eller sende os en mail på [email protected]

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort