ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

FORSIKRING AF HJERTESTARTER

FRA CARDIOCARE & TRYG FORSIKRING

INDHOLD I AFTALEN

Klik på overskrifterne og læs mere om en forsikring til din hjertestarter.

Fakta om forsikringen

Cardiocare og Tryg Forsikring tilbyder at tegne en forsikring til din Hjertestarter, som dækker:
- Brand
- Vandskader
- Tyveri
- Hærværk
Forsikringen tilbydes for en fastsat tid, som løber over 5 år.

BESTIL VIA BRANCHEFORENING FOR HJERTESTARTER:
Hjertestarterbranche.dk
Forsikringsbetingelser
Dækning

A: Forsikringen dækker på den adresse hvor hjertestarteren hænger forsvarligt fastmonteret. Forsikringen tegnes for 5 år.
Forsikringssum

Sum op til max kr. 35.000,-:
5 år – kr. 1.400,-
Prisen er et engangsbeløb for hele perioden og er momsfri. Udfyld formularen i bunden på siden hvis vi skal hjælpe jer med en forsikring
Før du bestiller

Vi kan tegne din forsikring for dig. Hvad skal vi vide?
Navn og adresse på forsikringstager

Navn og adresse på betaler

Evt. CVR-nummer eller EAN-nummer

Adressen hvor hjertestarteren skal hænge

Mærke, model og serienummer på hjertestarteren

Mærke og model på skabet

Bestil selv her: Hjertestarterbranche.dk
Om TRYG FORSIKRING

Hjertestarterforsikring fra Tryg Forsikring under Brancheforening for Hjertestarteres fælles forsikringsordning

Tryg Forsikring tilbyder en forsikring, der dækker hjertestarter inkl. skab til en værdi på op til 35.000 kr. Forsikringspræmien opkræves via Brancheforening for Hjertestartere.
Den enkelte hjertestarter og skab kan forsikres for en 5-årig periode for præmie på 1.400 kr. inkl. administrationsgebyr og afgifter med en selvrisiko på 0 kr.
Forsikringen dækker alle udefrakommende skader så som brand, vand, tyveri eller hærværk.
Hjertestarter inkl. skab er indbefattet af forsikringsordningen fra den dato, hvor Brancheforening for Hjertestartere modtager betalingen. Forsikringstageren vil herefter få tilsendt et forsikringscertifikat.
Ved skader på den enkelte hjertestarter og/eller skab anmeldes skaden direkte til Tryg Forsikring uden om Brancheforening for Hjertestartere. Udbetaling af skaden sker ligeledes direkte fra Tryg Forsikring. Skadesudbetalingen kan aldrig overstige forsikringssummen på kr. 35.000 kr.
Forsikringen kan opsiges inden for den 5-årige periode med mulighed for tilbagebetaling i af den resterende periode, såfremt hjertestarter og skab tages ned, og der ikke opsættes nyt.
Brancheforeningen for Hjertestartere modtager ikke honorar fra Tryg Forsikring.

UDGANGSPUNKT I DINE BEHOV

Skulle du som kunde, have behov for en specialforsikring kan den muligvis tegnes i TRYG via Brancheforeningen for Hjertestartere. Forsikringen tilbydes til både privatpersoner og erhvervskunder. Du er meget velkommen til at kontakte Cardiocare i kontaktformularen herunder, for at høre om det eventuelt er noget vi kan hjælpe med, ellers kan vi måske henvise til andet forsikringsselskab. All Risks forsikring dækker til dagsværdi (dvs. en tilsvarende genstand, samme mærke, årgang og stand).

Hjertestartere

Hjertestarter skabe

Alle angivne priser er inkl. moms.

Udfyld kontaktformularen

Eller ring til os på tlf: +45 8628 4900 

Få tryghed med skræddersyede forsikringsløsninger fra CardioCare

I en verden, hvor uforudsigelighed er den eneste konstant, er det vigtigt at have en forsikringspartner, der forstår dine unikke behov, især når det gælder dit helbred og dit medicinske udstyr. Hos CardioCare tilbyder vi ikke blot topkvalitets medicinsk udstyr og tilbehør; vi går et skridt videre ved at tilbyde skræddersyede forsikringsløsninger, der giver dig og din organisation fuldstændig ro i sindet. Vores forsikringsydelser er designet til at dække en bred vifte af situationer, sikre din investering og give dig den tryghed, du fortjener, i en ellers usikker verden.


Forsikring tilpasset dine behov

Vores forsikringstilbud er skabt med dine specifikke behov i tankerne. Uanset om du er en sundhedsprofessionel, en medicinsk institution eller en privatperson, der søger at beskytte dit medicinske udstyr, har vi dækningsmuligheder, der passer til dine krav. Fra udstyrsskader forårsaget af uheld eller tekniske fejl til tab som følge af tyveri, vores forsikringsløsninger er omfattende og fleksible, så du kan vælge den dækning, der bedst matcher dine behov.


Nem og hurtig bestillingsproces

Vi ved, at tiden er afgørende, især i den medicinske verden. Derfor har vi gjort bestillingsprocessen for vores forsikring så enkel og ubesværet som muligt. Ved at besøge vores dedikerede forsikringsside kan du hurtigt få et overblik over vores forsikringstilbud, forstå dine dækningsmuligheder og ansøge online. Vores mål er at give dig en problemfri oplevelse, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - at levere exceptionel pleje til dine patienter.


Sikkerhed, når du har brug for det

Ved at vælge CardioCare som din forsikringspartner får du mere end bare en forsikringspolice; du får et team af dedikerede fagfolk, der er klar til at støtte dig. Vores kundeservice team er altid tilgængeligt for at besvare dine spørgsmål, guide dig gennem kravprocessen og hjælpe dig med at sikre, at du får mest muligt ud af din forsikring. Vi forstår de udfordringer, du står overfor, og vi er her for at sikre, at dine forsikringsbehov håndteres med omsorg og professionalisme.


Sikkerhed over alt

I en tid, hvor sikkerhed og beskyttelse er mere kritisk end nogensinde, er det vigtigt at have en pålidelig partner, der kan sikre, at dine værdifulde medicinske enheder er beskyttet mod uventede hændelser. Vores forsikringsløsninger er omhyggeligt udformet for at give dig den ro i sindet, du fortjener, så du kan koncentrere dig om at yde den bedste mulige pleje. Med CardioCare's forsikringstilbud, kan du være sikker på, at du har en stærk sikkerhedsnet på plads.


Derfor

Investering i forsikring fra CardioCare er ikke bare en omkostning; det er en investering i tryghed og sikkerhed for dig og din praksis. Ved at beskytte dit medicinske udstyr med vores skræddersyede forsikringsløsninger, sikrer du, at din organisation kan fortsætte med at levere vital pleje, selv når det uforudsete sker. Besøg vores forsikringsside i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din fremtid inden for medicinsk pleje og behandling.