ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

Online kursus i førstehjælp sparer tid og penge

Online førstehjælpskursus kombineret med praktisk træning

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf: +45 8628 4900

Lær førstehjælp på 90 eller 120 min! Spar tid og penge i firmaet.

Få adgang til Danmarks eneste online platform i førstehjælp, med praktisk træning i en samlet pakke.

-       Nem administration, planlægning og overblik.

-       Frigør tid til andet arbejde.

-       Effektivt og fleksibelt kursus.

-       Træn førstehjælp med familien hjemme.

-       Træning med instruktør i hold af 8 personer i 90 min. eller 16 personer i 120 min.

-       Beviser udstedes.

Online førstehjælpskursus

Teoretisk indledning:

På LSW’s e-lærings platform gennemgår kursisten et teoretisk læringsforløb, som engagerer og udfordrer kursisten. Dette opnås via interaktion i form af forskellige opgave typer.

Undervisningsforløbet består af i alt 10 kapitler. Hvert kapitel indeholder en animeret undervisningsvideo efterfulgt af lærings spørgsmål og tilhørende fakta bokse. Når de 10 kapitler er gennemgået, kommer brugeren til en slut test. Denne test består af 20 spørgsmål, der afdækker den teoretiske viden kursisten har tilegnet sig.

Når testen er bestået, er kursisten klar til at deltage i praktisk træning inden for 30 dage.

Praktisk træning

Praktisk træning:

Det praktiske forløb består af 90 eller 120 minutters træning i hold af 8 eller 16 personer. Her er der kun to kursister om hver genoplivningsdukke og hjertestartertræner, hvilket minimerer spildtid og maksimerer hands-on tid. I den praktiske del af kurset undervises efter 4 trins modellen:

1) Instruktør viser.

2) Instruktør forklarer.

3) Kursisten sætter egne ord på.

4) Kursisten udfører selv.

Denne metode følger ERC anbefalinger. Metoden får kursisten til at reflektere over egen indlært viden.

Når kurset er færdigt, får kursisten et elektronisk førstehjælpsbevis tilsendt på e-mail.

Blended learning

Hvad kan du lære?
Vores digitale kursus i førstehjælp, lærer dig førstehjælp, som svarer til et fire timers basiskursus fra Dansk Førstehjælpsråd. Du lærer alle de grundlæggende førstehjælpsprincipper, såsom at handle hurtigt og hensigtsmæssigt ved hjertestop eller kvælning og du lærer at sikre et ulykkessted mod videre tilskadekomst.

Får du et kursusbevis?
Der udstedes et kursusbevis, der følger retningslinjer fra European Resuscitation Council (ERC) for et bestået kursus i Online Førstehjælp.

Hvem er målgruppen?
Online Førstehjælp henvender sig til alle virksomheder, foreninger og institutioner, med behov for at lære førstehjælp på mindst mulig tid. Med et online kursus i førstehjælp, kan du drage gavn af en fleksibel læringsplan, som hver deltager følger i eget tempo – når der er tid til det.

Beregn dine besparelser

Prøv dette skema og se hvor meget du kan sparre ved at tage online førstehjælpskursus. 

VariableTraditionelt kursusLifeSavingWorld Blended learning
Antal kursisterPris for førstehjælpskursusPris for Online kursus med praktisk træning for 16 kursister
TimelønIndsæt jeres gennemsnitlige timeløn herHer vises samlet løn omkostningHer vises samlet løn omkostning.
Kursus varighedAntal timer for et tradionelt kursus.Tiden for praktisk træning for 8 kursister pr. hold
Faktura beløbDette er den pris du vil blive faktureretDette er prisen du vil blive faktureret
Total omkostningHer vises samlet omkostning inkl kursusprisenHer vises samlet omkostning inkl kursus
Besparelse i DKKBesparelse i %
Besparelsen i forhold til Tradionelt kursusDin besparelse i % i forhold til traditionelt kursus

Prøv en demo

Du har mulighed for at prøve en demo. 

Klik på knappen herunder for at bestille!

Vores kunder udtaler:

AL2Bolog logo

Al2bolig udtaler:

”Kurset var super godt, og en rigtig dygtig instruktør. Vi var meget tilfredse med at det kun var 1½ times komprimeret undervisning, og resten (teorien) på computeren.

Det giver en god frihed, at teorien kan tages, når det passer den enkelte.

Generelt var det let at gå til.”

Stensballehaven logo

Grundejerforeningen Stensballe Have udtaler:

"Jeg har oplevet rigtig fin kontakt og dialog med del kontoret, Eva Nellemann Ambrosius og del med kursus og beredskabschef Torben Rehder. Tydelig kommunikation uden for megen "snak"

Vi var ikke ret mange deltagere til foredraget, så vi oplevede alle, at emnet blev godt belyst. Der var stor interesse og der blev stillet masser af gode og oplysende spørgsmål. Stor tak til Torben Rehder."

Sæby apotek Logo

Sæby Apotek udtaler:

"Det har fungeret upåklageligt, selv om coronaen spændte lidt ben. Fremragende formidler - god humor og rigtig god dialog. Der blev brugt tid på øvelser, men ikke for meget. Nok den bedste underviser vi har haft til førstehjælpskurser."

BDO logo

Revisionsfirmaet BDO udtaler:

”Vi har haft en fin proces og oplevelse med først at skulle lære om det teoretiske på pc og derefter afprøvning af denne teori i praksis.

Det er oplevelsen, at det at have set/lært teorien først, har gjort oplevelsen ved at omsætte dette til den praktiske øvelse nemmere.

Vi kan med sikkerhed sige, at vi alle føler os mere klædt på til at tackle en situation når/hvis den skulle opstå”

Spar tid og penge

Her hos Cardiocare Scandinavia ApS går vi i spidsen for udviklingen af danskernes førstehjælpsevner. Vi tilbyder som nogle af de første i Danmark et unikt, kombineret førstehjælpskursus, der forener online indlæring og praktisk anvendelse i et kompakt og effektivt førstehjælpskursus.

Vores mål med dette nye førstehjælpskursus er at hæve standarden for førstehjælp i Danmark og dermed øge chancerne for at redde liv.


Nyt, moderne førstehjælpskursus 

Førstehjælpsteorien lærer kursisten selvstændigt på vores online platform, hvor teoriundervisningen tilgås med et personligt login. Førstehjælpskurset er interaktivt og består både af videoer og quiz-spørgsmål til førstehjælpen.

Når teorien er gennemført, skal kursisten bestå en teoriprøve for at få kunne deltage på det praktiske førstehjælpskursus. Den praktiske del gennemføres af erfarne og uddannede instruktører på blot 90 min. og i små hold af kun 8 personer ad gangen og vi giver dig dermed en meget større fleksibilitet omkring kurset.

Undersøgelser viser, at man efter få måneder har glemt meget af den livreddende viden, som man tilegner sig på et førstehjælpskursus. Det vil vi hos Cardiocare komme til livs, så vi anbefaler at man hver 3. måned tager testen på ny og får  genopfrisket sin førstehjælpsviden. På denne måde holder du automatisk dine evner ved lige og er altid i stand til rent faktisk at træde til, hvis der er brug for dig.

En effektiv og økonomisk løsning for virksomheder

Vores kombinerede førstehjælpskursus giver virksomheder en stor fleksibilitet og økonomiske fordele ved medarbejderkurser. Online-delen kan administreres og tilrettelægges således, at effektiviteten opretholdes på kontorer og i produktionshaller.

Vi kører den praktiske del af førstehjælpskurset med kun 8 medarbejdere ad gangen, så et produktionsstop ikke bliver nødvendigt for at få medarbejderne igennem kurset.

Derudover tilbyder vi et enormt prisvenligt førstehjælpskursus. Kun med en timeløn på 98 kr./t eller derunder er det lønsomt at vælge et traditionelt førstehjælpskursus frem for vores kombinerede online og praktiske førstehjælpskurser.


Kontakt os

Har du spørgsmål til vores førstehjælpskursus eller ønsker at starte et samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte os på 86 28 49 00 eller skrive en mail til os på [email protected]. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop det førstehjælpskursus, du er interesseret i. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book førstehjælpskursus nu - eller få mere info

Udfyld formular eller få mere info hos Cardiocare på +45 86 28 49 00