ekskl. moms. inkl. moms.
Trustpilot

Bestil serviceaftale til hjertestarter - Din tryghed


Serviceaftale til hjertestartere

Antallet af hjertestartere i Danmark er over de seneste år steget stødt. Med en serviceaftale på din hjertestarter vælger du en tryg løsning. Det er nemlig enormt vigtigt at få sin hjertestarter tjekket jævnligt, og hvis den har været i brug, skal de brugte dele udskiftes med nye. For at undgå en situation, hvor der mangles vigtige dele, eller batteriet er løbet tør for strøm, tilbyder vi en serviceaftale til jeres hjertestarter. I sidste ende kan det redde liv.

Automatisk servicering af hjertestarten

Vores populære serviceaftaler indebærer registrering af vitale dele som batteri og elektroder i vores overvågning system, så vi kan sikre funktionaliteten af hjertestarteren, inden disse dele udløber. 

Serviceaftale kunder betaler et årligt kontingent for aftalen, som dækker forbrugsvare til udskiftning af brugte dele. Det vil sige, at vi hos Cardiocare dækker udgiften af de dele, der er blevet brugt til genoplivning, hvis maskinen har været i gang. I skal blot som servicekunde kontakte os, når hjertestarteren har været i brug. Det er altså nemt og enkelt for jer.

Med en standard serviceaftale sender vi de nye hjertestarter elektroder og batteri med fragtmanden og har man valgt en Onsite service, kommer Cardiocare's tekniker ud og efterser og kontrollerer hjertestarteren samt udskifter til nye dele ved normal udskift.

Min hjertestarter har været i brug, hvad skal jeg gøre?

Hvis jeres hjertestarter har været i brug og I har en BASIS serviceaftale, vil I få tilsendt nye dele til den gratis og skal selv sikre at udskiftningen sker. Man kan også tilkøbe en udrykningspakke, så vi hurtigt får jeres AED til at fungere igen. Her udskifter vi til nye dele og sikre at hjertestarten bliver klargjort, udlæst og rengjort. I kan altså overlade hele serviceringen til os og ikke behøve at bekymre jer om hjertestarterens funktionalitet. Den sikrer vi.

Derfor bør I have en serviceaftale  

Det er vigtigt at have en serviceaftale, så du hele tiden er sikker på, at hjertestarteren er funktionsdygtig. Med en serviceaftale hos Cardiocare kan I altid være sikre på, at jeres hjertestarter er klar til brug, hvis uheldet er ude. En serviceaftale sikrer, at I kan nyde godt af trygheden fra hjertestarteren og slippe for bekymringerne ved om den er funktionsdygtig. 

For når du først har oplevet vigtigheden ved at have en hjertestarter, når uheldet sker, så vil du gerne have den til at virke igen hurtigst muligt. Så uanset om I vælger en pakke, hvor I selv skal skifte delene, eller en pakke hvor vi kommer ud og hjælper jer, så sørger vi for, at jeres hjertestarter virker. 

Med en serviceaftale hos Cardiocare, sparer man op til udskiftning af elektroder og batterier fremadrettet.

Vi har opsat et unikt system for at kunne registrere og opretholde servicering af hjertestartere. Vi har siden 2009 startet et serviceaftale system som en af landets første udbydere af denne service.

Når I tegner en sådan aftale hos os, er I altså sikre på at holde hjertestarteren opdateret og fuldt forsynet med det livreddende indhold. Med en BASIS serviceaftale fremsendes de vitale dele inden udløb helt automatisk, og hvis hjertestarteren har været i brug, skal I blot henvende jer til vores kundeservice og oplyse, at jeres AED har været i brug, så sendes der gratis nye dele til jer. Med vores Onsite serviceaftale overlader i alt vedligeholdelsen til os og vi kommer ud og efterser AED og skifter de vitale dele inden udløb.

Med andre ord dækker serviceaftale gebyret, som opkræves årligt, alle dele samt sikrer I får dele til tiden. Cardiocare Scandinavia kan lave serviceaftaler på 99% af de hjertestartere, der findes på det danske marked. Vi hører til landets mest sikre leverandør af serviceaftaler til de bedste priser. 

Vi er medlem af Brancheforeningen for hjertestartere

Vi er stolte af at være medlem af den danske Brancheforening For Hjertestartere, som arbejder for, at flere skal overleve efter hjertestop uden for hospitaler bl.a. ved at sætte minimumskrav og standarder for foreningens medlemmer. Vi er meget glade for, at vi lever op til foreningens høje standarder.

Tegn en serviceaftale i dag

Er I interesserede? Så ring til os på tlf. 86 28 49 00 eller skriv en mail til os på [email protected] og kom i gang med en serviceaftale allerede i dag. Vi har svarene på alle dine spørgsmål om hjertestartere, vedligeholdelse, placering af hjertestarterskabet, AED-trænere, kurser og meget mere. Vi ser frem til at modtage din henvendelse og til at se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Leder I efter den helt rigtige hjertestarter? 

Så har vi et stort udvalg af hjertestartere. Vi har både indendørs og udendørs hjertestartere, afhængigt af hvor jeres hjertestarter skal hænge. Der findes mange forskellige typer af hjertestartere med forskellige funktioner. I finder vores store udvalg her.  

Hvis I har spørgsmål til hvilken hjertestarter, der passer bedst muligt til jer, så kan I altid kontakte os. Så finder vi den perfekte hjertestarter til jer. 

Vi har også skabe til hjertestartere, så de er bedst muligt opbevaret. Dem finder I her. 

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort